Werkwijze

Misschien twijfel je al een tijdje. Zal ik bellen of toch nog even wachten? Misschien weet je niet of het probleem past bij een kindercoach, of vind je de stap zetten gewoon ontzettend lastig. Het voelt misschien als falen, toegeven dat je kind hulp nodig heeft.
Hulpvragen vindt studio Flow alleen maar sterk! Jij hebt zorg om je kind! Studio Flow weet wat je voelt!

Maar vind jij het, het geld waard?
Waarschijnlijk spookt de vraag betreft je financiën door je hoofd… Je zou je ook kunnen afvragen… Is het mijn kind waard? Ben ik het zelf waard? Je antwoord zal nu já zijn!

Voor elke ouder geldt, dat je kind het meest kostbaarste bezit is wat je hebt!
En daar wil je toch het allerbeste voor?

Zet de volgende (misschien wel onwijs grote) stap en neem vrijblijvend contact met studio Flow op en deel je zorg. Studio Flow ontmoet je graag! Bespreek vrijblijvend wat studio Flow voor jóú kan betekenen. Ook voor moeders (en vaders) biedt studio Flow fijne ondersteuning.
Niet omdat het moet, maar gewoon omdat jullie het waard zijn!

Na het eerste (telefonische) contact maken wij een afspraak voor een verdere kennismaking en intake, dit is de ontmoeting. In dit gesprek is er ruimte voor jullie om te vertellen wat jullie zorgen, wensen en verwachtingen zijn. Voorafgaand aan dit gesprek vraag ik jullie het intakeformulier individueel in te vullen en retour te zenden voor een warme voorbereiding. Tijdens het gesprek zal datgene naar voren komen waarop mijn zorg zal worden ingespeeld.

Indien er sprake is van wederzijds vertrouwen maak ik na dit gesprek een traject voorstel.
Studio Flow werkt met persoonlijke, op maat gemaakte trajecten. Passend bij de behoefte van jullie bijzondere kind, zijn pad en afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur. Je weet dus precies wat de kosten zullen zijn van de zorg voor jullie kind, geen verassingen achteraf.

Tijdens de haal- en breng momenten is er altijd gelegenheid om kort ervaringen en gebeurtenissen te bespreken. Er wordt alleen besproken waar het kind toestemming voor geeft. Verdere communicatie kan zowel telefonisch als per email plaatsvinden. Wij plannen een evaluatiegesprek aan het einde van het traject, indien gewenst is een tussenevaluatie mogelijk.

Wil jij liever zo snel mogelijk geholpen zijn, zonder (langdurig) traject. Lees en voel of de MatriXmethode bij je past! Dit is een snelle en effectieve methode die je direct, door jouwzelf, van je probleem afhelpt! Zonder  je “hele verhaal” te delen. Wil jij liever anoniem blijven? Of is de stap te groot om naar de praktijk te komen? Informeer dan naar de mogelijkheden van een telefonische MatriXsessie.