Samenwerkingen

Lieve jij, herinner je nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het lang geleden dat je zonder oordelen over jezelf en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je
opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles
hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder
te ‘doen’. Het ontvangen van een Acces Bars behandeling zorgt ervoor dat er veel meer hiervan
in jouw leven tevoorschijn kan komen. Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?

Deze Acces Bars behandelingen zijn zo super bijzonder. Enkel met het plaatsen van vingers op je hoofd voel je je werkelijk even gereset worden… oude ballast laat je los en nieuwe energie gaat stromen…

Wil jij ook zo’n waardevolle behandeling ervaren? Maak snel gebruik van de oktoberactie van €35,00 (Als je voor de eerste keer deze behandeling ondergaat is het gewenst, maar niet verplicht om de behandeling binnen 2 weken te herhalen) 

Studio Flow werkt samen met Toby Hones,
Balans coach, MatriXcoach, Acces Bars behandelaar
en *AromaTouch masseur.

Een *AromaTouch massage is een massage met etherische oliën. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten.

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden…

Gewoon omdat je het waard bent!