Krachtstenen(spel)

Soms weet je even niet welke richting je uit wil,
heb je onvervulde wensen en verlangens
of worstel je met gevoelens die je niet kunt plaatsen…

Herkenbaar?

Eliza Smits van studio Flow is gecertificeerd coach voor het krachstenenspel van Saskia de Ruiter. Het krachtstenenspel is een bijzonder coachingspel waarbij spelender wijs diverse thema’s, wensen of verlangens worden uitgediept. De magie van de natuur in combintie met jouw eigen intuitie (innerlijke kracht) en de vier elementen geven je inzicht in het weten, denken, doen en voelen.

Door het te spelen en beleven krijg je inzicht in jouw wensen en mogelijkheden en ontdek je je eigen krachten om elke uitdaging aan te gaan. Tijdens het beleven worden je kwaliteiten en talenten tastbaar en helder in kaar gebracht.

De vier elementen (vuur-lucht-aarde-water) zijn de basis voor het spel en je bewandelt jouw pad met diverse edelstenen. Door de verbinding aan te gaan met de schatten van moeder aarde, voel je de werking en de bijzondere kracht van de stenen die ook na het beleven een waardevolle betekenis hebben. Je staat krachtiger en je kunt je weg vervolgen, met in je zak een buideltje met persoonlijke krachtstenen.

Het krachtstenenspel is geschikt voor 8 jaar en ouder. Een sessie duur 1 tot 1,5 uur.

Zoek je nog een bijzonder cadeau voor jezelf of een ander? Studio Flow verkoopt prachtige edelstenen, zoutlampen en andere betekenisvolle producten zoals zorgenpoppetjes, symbolische beeldjes e.d.

Wist je dat het bij je dragen van een edelsteen ook voor kinderen ontzettend fijn kan zijn?! Denk hierbij aan een beschermende steen bij overprikkeling of hoog gevoeligheid of een steen die kan ondersteunen bij faalangst. Kinderen zijn zo puur intu├»tief en nog zo een met de natuur…
Neem contact op voor meer informatie en samen kijken wij welke edelsteen het beste bij jou en/ of je kind past.